TALLERS AMB FAMÍLIES

TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN NICO

Avui han vengut la mare i el germà d'en Nico. Ens han preparat una activitat màgica: hem pintat tot un full amb diferents colors i l'hem cobert amb negre. Quan rascam amb un escuradents surten els colors que hi ha baix!! Ha set molt divertit, moltes gràcies!!TALLER AMB LA FAMÍLIA DE N'ATLASAvui ens ha visitat la mare de n'Atlas. Ens ha preparat unes cançons en anglès i un conte. Ens ha ensenyat les cançons i tots hem pogut cantar i ballar. A més, n'Atlas ha ajudat a l'hora de del conte! Ens hem divertit i ens ha agradat molt!! Moltes gràcies!

TALLER AMB LA FAMÍLIA DE N'ENZOAvui hem tingut la visita de la mare i el pare de n'Enzo. Han vingut a fer un taller de globoflèxia amb nosaltres, hem pogut fer papallones i joc lliure amb els globus. Ens ha encantat! Ho hem passat molt bé, moltes gràcies!TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA MAR


Na Mar i els seus pares ens han preparat una sorpresa: ens han contat el conte "La Neu"i després hem fet màgia; hem preparat neu a classe. Hem pogut experimentar el tacte que té i hem jugat amb la neu i  els animals. Ens ho hem passat pipa!! Moltes gràcies!!!

TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA TELMAAvui ens han visitat el papà i la mamà de na Telma. Ens han portat unes capses per treballar els sentits que ens han agradat molt molt! Aquí teniu les fotos de l'activitat perquè ho pogueu comprovar vosaltres mateixos. Moltes gràcies!!TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA LAIA 


Avui ha vingut la mamà de na Laia i ens ha ensenyat a fer papiroflèxia. Hem fet uns conillets molt divertits i a més els hem pogut decorar!! Ens ho hem passat molt bé i ha set molt original, moltes gràcies!


TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA MARTINA

Aprofitant les dates en què ens trobam, avui ha vingut a classe la família de na Martina, el seu papà, la seva mamà i la seva güela. Ens han ajudat a fer uns flaons riquíssims!! hem pogut experimentar amb els ingredients, moldre el formatge, mesclar tot i fer unes galetes amb la pasta que ens han quedat ben bones. A més, després del pati, tots hem pogut tastar un tros dels flaons que hem fet. Ens ha encantat, moltes gràcies!!TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN LEO

Avui han vingut a l'escola el papà i la mamà d'en Leo. Ens han preparat uns contes molt originals i els han contat amb un Kamishibai, que és un tipus de maletí que permet anar passant les imatges del conte d'una en una com si d'una diapositiva es tractés. Ens ha agradat molt i a més hem pogut pintar uns dibuixos dels protagonistes dels contes! Moltes gràcies!!
                                            TALLER AMB LA FAMÍLIA DE N'ÁLVARO


Avui ens ha visitat la mare de n'Álvaro. Ens ha preparat una activitat molt divertida: hem fet caretes i punts de llibre. Ha quedat molt xulo i ens ha agradat molt, moltes gràcies!
TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA LAIA


Avui ens ha visitat la mamà de na Laia. Amb ella hem pogut fer unes marietes molt xules! A més, ens ha portat un regalet a cadascun de nosaltres: una marieta de xocolata, com el nom de la nostra classe! Moltes gràcies, ens ha agradat molt!


TALLER AMB LA FAMÍLIA DE NA DANA

Avui ha vingut la mare de na Dana a fer un taller amb nosaltres. Ens ha preparat el material per fer uns imans ben xulos! El fet es què estàvem tant entretinguts que no hem fet fotos, pel que només podem ensenyar com han quedat. Moltes gràcies!!

TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN JOAN


Avui ens ha visitat la família d'en Joan, el seu pare i la seva mare. Ens han portat tot el material necessari per fer uns cucs de terra d'allò més divertits. Hem utilitzat cartrons d'ous, fils per fer les antenes i pintura. Ens ho hem passat genial, moltes gràcies!


TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN LUCAS

Avui ha vingut la família d'en Lucas a la classe de la Xocolata. Com s'atraca Setmana Santa, hem fet unes cistelles per portar ous de xocolata d'allò més originals! Hem tingut molta ajuda, ja que a més de la mamà i la germana d'en Lucas, han vingut la tia i els cosins. Ens ha agradat molt, i poder menjar algun ou de xocolata també! Moltes gràcies!!TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN MARTÍN


Avui, aprofitant que viuen devora l'escola, la família d'en Martín ens ha convidat a ca seva. Ens han ensenyat a sembrar lletugues, hem pujar al tractor i hem visitat les gallines. Ha estat un matí molt diferent, hem fet de pagesos i cadascú de nosaltres s'ha pogut emportar la seva lletuga. Ara l'haurem de cuidar si volem que creixi. Moltes gràcies!


TALLER AMB LA FAMÍLIA D'EN RAUL


Avui hem fet de pastissers amb la mare i l'àvia d'en Raul. Ens han ensenyat a preparar un pastís de xocolata amb el microones. Hem pogut experimentar amb els ingredients i ens hem menjat els pastissos. Han sortit molt bons! Moltes gràcies!!


TALLER AMB LA FAMÍLIA DE N'ELIANNE

Avui hem començat els tallers amb famílies, ens ha visitat la mamà i la tia de n'Eliane. Ens han preparat un taller de maraques amb ampolles de plàstic reciclades, llegums, gomets, cartró i cinta adhesiva. Ens ho hem passat molt bé! Moltes gràcies!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario